Tratament facial anti-acneic si masca

Tratament facial anti-acneic si masca

Rezultate exceptionale după doar 3 tratamente, cu respectarea atentă a sfaturilor noastre, cu răbdare și perseverentă se văd rezultatele - fotografiile sunt elocvente!


Curatarea cu ultrasunete este un tratament extrem de eficient in eliminarea punctelor negre, a punctelor de grasime cat si a celulor moarte. Se realizeaza un mini-peeling facial, noninvaziv, redand pielii luminozitatea si reinvigorand-o. De asemenea, are loc un micromasaj cu ajutorul miilor de stimuli - mici vibratii, cu frecventa foarte mare, pregatindu-se pielea pentru masca potrivita tenului acneic de la Juliette Armand.


Mastile pe care le folosim difera de la persoana la persoana, in functie de necesitatile tenului, in cazul clientului din imagine a fost folosita “Clarifying Active Mask”. Aceasta este o masca purificatoare cu efect calmant pentru ten predispus la acnee, uleios și piele iritata. Amelioreaza pielea inflamata si intens iritata, reduce și echilibreaza excesul de sebum, inchide porii. Cu ajutorul ingredientelor naturale precum canadian willowherb care blocheaza bacteriile ce cauzeaza 99% din acneia ce se formeaza. Alte ingrediente naturale care ajuta tenul acneic sunt A-Bisabolol (este un ingredient antiinflamator, antibacterian, antifungic), Alantoina (ajuta la calmare, hidratare, antiinflamatie, cicatrizare, reinnoire celulara), Aloe Vera (beneficii precum hidratare, antiage, combate acneea), Panthenol (numit si provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, cicatrizant , hidratant, antiaging și antiinflamator al pielii) & ulei de Manuka (provenind din frunzele de Manuka, acest ingredient fiind citofilactic, antiinflamator, antifungic).


Deoarece in timpul tratamentului porii de pe fata se deschid, este extrem de important ca tratamentul sa se faca in conditii perfecte de igiena, asa cum gasiti in salonul nostru!


In cazul tenului acneic, acest tratament ar trebui efectuat saptamanal, pana ce tenul nu mai prezinta acnee activa. Pentru a remedia petele post-acneice, putem opta si pentru alte tratamente ce ajuta tenul predispus la acnee.


Atât profesionalismul depus cât și produsele @JulietteArmand duc la rezultate excepționale.


Compania Juliette Armand a fost infiintata acum 30 de ani, perfectionandu-se constant pentru a obtine eficienta maxima prin formulele alese si pentru a atinge permanent standardele cele mai inalte ale ingrijirii pielii la un nivel profesional, dovada fiind faptul ca au castigat o pozitie puternica la centrele de frumusete și sunt deja prezenti in peste 40 de tari din intreaga lume.


Pentru informatii suplimentare sau pentru programari, ne puteti contacta la:

Tel : 0770.494.273

Instagram

Facebook

https://test.marabucenter.ro

Programare online (gasiti si preturile aici)