Laser vs IPL

Laser vs IPL

Marabucenter - Echipamente laser cu 3 lungimi de unda

     Inca de la deschiderea salonului Marabucenter am folosit echipamente de ultima generatie, cu 3 lungimi de unda laser, 755nm/808nm/1064nmceea ce permite folosirea pe o gama foarte larga de tipuri si culori de piele si par.

    - 755nm/808nm/1064nm - 3 lungimi de unda intr-un singur aparat obtinind astfel rezultate fantastice pe orice tip de piele sau culoare de par!

     - Barele laser folosite sunt produse 100% in Germania, si sunt de cea mai buna calitate posibila.
     - Spotul are suprafata mare, cu sistemul de tratament "IN-Motion", ceea ce permite o viteza de epilare mare (tratamente reduse ca timp).
     

   - sistem de racire Thermo- electric, foarte eficient, care raceste inclusiv capul aparatului nefiind necesara folosirea gelului din frigider!

LASER vs IPL

- diferentele semnificative

Stim ca exista unele confuzii in intelegerea diferentelor intre Laser si IPL (Intense Pulsed Light). 

Ambele tehnologii au fost disponibile comercial incepand cu mijlocul anilor '90. 


     Principiul se bazeaza pe producerea de energie luminoasa care este absorbita de pigmentul existent in firul de par - in cele din urma aceasta energie duce la distrugerea folicului de par. Crestea parului este astfel mult redusa fara insa a afecta tesutul din jurul firului de par. 

     

Principalele avantaje are tehnologiei laser fata de IPL sunt:
 

- Tehnologia Laser este mult mai eficienta, precisa si da rezultate mult mai bune decat IPL 
IPL este mai ieftina si mai putin eficienta atunci cand este folosita pentru epilare. 
Laserul este mult mai precis, si poate si poate trata cu exactitate firele de par fara a afecta tesutul epidermic din jurul firului de par. 
Fiecare impuls laser dureaza o fractiune de secunda si poate trata mai multe fire de par simultan 
Tehnologia Laser poate fi folosita pentru a trata suprafete mai mari de pe corp.  
Fascicolul Laser poate fi adaptat/configurat pentru diferite tipuri de par si culori. 


     Diferenta majora Laser v IPL, in domeniul epilarii, consta in tehnologia folosita pentru a genera energia luminoasa, precum si caracteristicile acestui fascicul generat. 


     Aparatele Laser produc un fascicul precis, cu o lungime de unda determinata si adaptata exact tipului de par destinat, fasciculul fiind concentrat. 


     Tipul/culoarea de par vor sta la baza configurarii exacte a fascicolului laser - acesti parametri se stabilesc in prima sedinta. 


IPL-ul nu este laser

     Fascicolul IPL are o pentretrare mai slaba in comparatie cu laserul ceea ce  inseamna ca firele mai groase si cele aflate la o adancime mai mare nu vor fi tratare. In plus o parte din energie, nefiind focalizata, va fi absorbita de epiderma din jurul firului de par conducand la incalzirea ei - de aici senzatia neplacuta si riscul de iritatii (in cazul pielii de culoare mai inchisa) - explicatii detaliate puteti gasi aici


     Aparatele Laser directioneaza mai precis energia luminoasa generata spre foliculul fata de aparatele IPL - de aici rezultatele superioare. Deoarece energia este absorbita de folicul si nu de epiderma riscul de iritatii este mult scazut cand se folosesc aparate laser. Acest fapt il face foarte potrivit si pentru persoanele cu tenul mai inchis. 


     Tratamentele cu Laser pot fi mai scumpe insa nu trebuie uitat faptul ca necesita mai putine sedinte si au efect mult mai bun si de durata.
Vizitati-ne pentru a gasi impreuna

- ce tratament este indicat pentru dumneavoastra

- numar de sedinte recomandat

- cea mai buna varianta de plata

Toate tratamentele sunt individualizate, oferim abonamente, oferte speciale, discount-uri generoase!

Contact Us
Testimonials

Un personal profesionist si servicii eficiente la preturi corecte. Am achizitionat un abonament pentru epilare laser, pretul mi s-a parut super ok si tratamentul a fost eficient. Foarte important e ca in aceasta perioada a pandemiei, acest salon chiar respecta masurile de siguranta. Se pune mult accent pe igiena si siguranta clientului dar si a angajatilor, lucru ce mi-a placut nespus de mult. Recomand ❤️ 

Graziella Ioana Barbuta

Extrem de multumita de toate serviciile dar in mod special, tratamentul de microneedling care face minuni. Recomand cu incredere! 

Stefura Oana Roxana

Profesionalismul este cuvântul potrivit. Recomand cu toată inima acest salon! Servicii de calitate, produse de calitate, rezultate garantate, oameni cu suflet cald și primitori. 

Alina Rachita